fbpx

Ansiktsbehandling med Gua Sha

Me Anima är vinnare av bästa Gua Sha tool i Stockholm Beauty award-21
Vi passar på med ett fint erbjudande!

Me Animas ansiktsbehandling med Gua Sha kristall pris1195 kr. Under 1 timme blir du helt ompysslad till ett härligt välmående.,
En fantastisk härlig och givande behandling som ger dig harmoni och balans i kropp och själ. Grunden för din skönhet. Behandlingen är väl genomtänkt och uppbyggd.

Ansiktsbehandlingar med Me Anima och Gua Sha verktyg

Idag finns en efterfrågan att utföra behandling med händerna, där är Me Animas ansiktsbehandling med Gua Sha verktyg ett bra alternativ. En behandling som  komplement/ersättning till vissa maskiner. Akupressur med massage ger en effektfull flöde i ansiktsbehandling. Komplettera med Me Animas ekologiska/veganska aromaoljor/hudvårdsoljor så får du resultat redan efter första tillfället.

 I behandlingen ingår:

 • Rengöring av ansikte.
 • Akupressur på specifika punkter för att balansera energier.
 • Skalpmassage – avstressande och harmoniserande för hela dig.
 • Ansiktsbehandling på djupet. Stimulera cellförnyelse med Gua Sha verktyg anpassad för din hud samt ger dig en riktig detox effekt
 • Massage för axlar och nacke  – är avslappnande och frigör spänningar

Ansiktsbehandlingen med Gua Sha verktyg har även en anti-ageing effekt. Behandlingen tar bort slaggämnen med hjälp av lymfsystemet, vilket bidrag cellförnyelse och tillför ny näring till cellerna. Behandlingen stödjer, stärker och bygger upp både din hud och hälsa. Ditt ansikte blir fräscht.  Din hud blir återfuktad och återfår fint lyster.
Behandlingen passar de flesta hudtyper. Dock ska du vara försiktig på olika hudtillstånd så som aktiv rosacea och acne. Me Anima jobbar med fokus på dränering/lymfans cirkulation vid dessa hudtillstånd.

Me Anima svarar

Att tänka på före en Gua Sha behandling?

Om du har gjort fillers eller botox är det viktigt att jobba varsamt över dessa partier vid en Gua Sha behandling. Du bör inta en viss försiktighet generellt om du har gjort något ingrepp i ansiktet. Vi vet att det finns många videos som cirkulerar i media och tyvärr får du inte alltid veta när du bör vara aktsam. Vär rekomendation är att inte ens att göra en Gua Sha behandling de första veckorn, för att huden ska få läka.

Vid acen inflammationer bör du inte göra en Gua Sha massage direkt på inflammationen, det kan förvärra de utsatta områdena.

Hur ofta bör du göra en Gua Sha behandling?

En kurbehandling hos terapeut ger alltid ett bra resultat om du upprepar den en eller flera gånger i månaden. En intensivkur kan du behandlas 1-2 ggr i veckan minst 4 veckors kur. För hemmabruk rekommenderar vi att du utför Gua Sha behandling ett flertal gånger i veckan för bästa resultat, men rådgör alltid med din terapeut hur du bör göra för just din hud.

Kontakt för bokning, utbildning eller våra hudvårdsprodukter

 • Du som är terapeut och vill jobba med Me Anima som återförsäljare av Gua Sha kristaller eller hudvårdsoljor skicka ett mejl, sms eller ring på nr. 0761 670 200.
 • För dig som vill göra Gua Sha massage och behöver en ansiktsolja för dig själv, eller att ge bort i present så finns våra produkter i Me Animas webbshop: Gua Sha verktyg. Se även våra ansiktsoljor som passar ihop med Gua Sha kristallen som eftervård eller ett serum våra ansiktsoljor
 • För dig som vill boka en Gua sha facial detox behandling:
  Mejl: kontakt
  Sms eller ring tel: 0761 670 200

Välkommen till Katties Åkesson i Solna  🥰