fbpx

Höstens erbjudande! Ansiktsbehandling med Gua Sha kristall

Behandlingar, Gua Sha, Organic anti ageing face treatment

Erbjudande!

Me Animas ansiktsbehandling med Gua Sha kristall till det förmånliga priset på 895 kr (ord. pris 1195 kr). En fantastisk härlig, givande behandling som ger harmoni och balans till vår kropp och är grunden för din skönhet. Behandlingen är väl genomtänkt från början till slut.

Ansiktsbehandlingar med Me Anima och Gua Sha verktyg

Det är idag en efterfrågan att utföra behandling med händer, där är Me Animas ansiktsbehandling med Gua Sha verktyg ett bra alternativ. En behandling som  komplement/ersättning till vissa maskiner. Akupressur med massage ger en effektfull ansiktsbehandling. Komplettera med Me Animas ekologiska/veganska aromaoljor/hudvårdsoljor så får du resultat redan efter första tillfället.

 I behandlingen ingår:

 • Rengöring av ansikte
 • Akupressur på specifika punkter för att balansera energier
 • Skalpmassage – avstressande och harmoniserande för hela dig
 • Ansiktsbehandling på djupet. Stimulera cellförnyelse med Gua Sha verktyg anpassad för din hud och ger dig en riktig detox effekt
 • Massage för axlar och nacke  – är avslappnande och frigör spänningar

Ansiktsbehandlingen med Gua Sha verktyg har även en anti-ageing effekt. Behandlingen tar bort slaggämnen, bidrag cellförnyelse och tillför ny näring till cellerna. Behandlingen stödjer, stärker och bygger upp både din hud och hälsa. Ditt ansikte blir, fräscht, med återfuktad hud och återfår fint lyster.
Behandlingen passar de flesta hudtyper. Dock ska du vara försiktig på olika hudtillstånd så som rosacea och acne. Me Anima jobbar mer på dränering/lymfans cirkulation vid dessa tillstånd.

Me Anima svarar

Att tänka på före en Gua Sha behandling?

När du gör en självbehandling och gjort fillers eller botox, är det viktigt att jobba försiktigt över fillers och botox de första veckorna och även efter ta en viss försiktighet. Vi vet att det finns många videos i media och tyvärr får man inte alltid veta när du ska vara mer aktsam. Det gäller även att inte jobba med Gua Sha massage direkt på acne inflammationer för det kan förvärras på de utsatta områdena.

Hur ofta bör du göra en Gua Sha behandling?

En kurbehandling hos terapeut ger alltid ett bra resultat om du upprepar en eller flera gånger i månaden. En intensiv kur kan du behandlas 1-2 ggr i veckan minst 4 veckors kur. För hemmabruk rekommenderar vi att du utför Gua Sha behandling ett flertal gånger i veckan för bästa resultat, men rådgör alltid med din terapeut hur du bör göra för just din hud.

Kontakt

 • Du som är terapeut och vill jobba med Me Anima som återförsäljare för Gua Sha kristaller eller hudvårdsoljor skicka ett mejl
 • sms eller ring 0761 670 200
 • För dig som vill göra Gua Sha massage och behöver ansiktsolja för dig själv eller att ge bort i present så finns våra produkter i Me Animas webbshop: Gua Sha verktyg. Se även våra ansiktsoljor som passar ihop med Gua Sha kristallen som eftervård eller ett serum våra ansiktsoljor
 • För dig som vill boka en Gua sha facial detox behandling:
  Mejl: kontakt
  Sms eller ring tel: 0761 670 200

Välkommen till Katties Åkesson i Solna  🥰