fbpx

Hur gör jag rent min Gua sha kristall?

Me Anima Gua Sha verktyg

Tips och råd till dig som har investerat i ett fint Gua Sha smycke eller en annan fin kristall från Me Anima.

Fyll din Gua Sha kristall eller Gua Sha sten med ny energi och bär den alltid med dig. Är det ett smycke är den  enkel att bli påmind om och så enkelt att använda eller i fickan bara att plocka fram.
Om du vårdar kristallen kommer den ge dig rikligt med energi och hålla många år.

Hur ska jag göra med Gua Sha kristaller?

Som ny i ditt hem rekommenderar vi att du alltid börjar med att tvätta kristallen med en skonsam rengöring, gärna ekologiskt.

Det finns flertal sätt för din Gua Sha kristall eller sten att renas och fyllas med ny energi. Prova dig fram vad som passar dig bäst.

Här kommer våra fem bästa tips:

  1. Månljuset – förvara ditt kristallsmycket eller Gua Sha verktyg över natten ute eller i ditt fönster i månljus för att rena och ladda om din kristall med positiv energi.
  2. Låt solljus fylla kristallen, smycket eller bian stenen- lägg den i skål med vatten och låt den fyllas med solens energi.
  3. Porlande eller rinnande vatten för att renas, men vatten ska vi vara rädda om…  kanske du har en bäck eller å du kan rena kristallsmycket i.
  4. Om du har någon eterisk olja, lägg kristallen, smycket eller Bian stenen i en skål och täck med vatten och några droppar olja.
  5. Lägg kristallen, smycket eller bian stenen i en skål med torkade blommor.

Me Anima Gua sha verktyg i rosenkvarts

 

Det är bra att rena Gua Sha verktygen då och då. Tvätta rent med en mild skonsam tvål när det behövs och fyll kristallsmycket eller Gua sha kristaller med ny energi.

Obs, undvik salt och saltvatten eftersom Gua Sha kristallsmycket är poröst, annars kommer den sakta brytas ner. Kan vara bra att veta att just New Jade Serpentin är  en porös kristall

Vårda ditt smycke, dina kristaller eller stenar, använd den tillsammans med Me Animas oljor så ditt kristallsmycket bevaras länge och glöm inte att fylla kristallsmycket med god, positiv energi.

Våra Gua sha kristaller hittar du här
Handla

Me Anima Gua Sha

 

Fotograf Katriina Mäkinen