fbpx

Meditationsolja – för inre och yttre skönhet

Me Anima meditations oljatri movement fotograf Ante Skaulu

Vårda ditt inre så vårdar du ditt yttre

Meditation är en av de mest kraftfulla verktygen som finns för att skapa balans, inre lugn och fokus. Män intetsägande livets distraktioner och i kombination med en upptaget sol, kan det göra meditation utmanande, till och med omöjligt för vissa.

Varför eterisk olja i meditation?

Eteriska oljor har alltid varit en viktig del i ritualer och ceremonier genom historien i kulturer runt om i världen. Eterisk olja kan få dig att slappna av och fokusera på en referenspunkt och lyfta medvetandet till en ny nivå och därigenom lyfta din meditation.

Me Anima har tagit fram en anpassad meditationsolja, Serenity, som hjälper dig att skapa en inre balans. Den har en mild doft för bästa resultat. Den förstärker din upplevelse och får dig att slappna av och fokusera på en referenspunkt.

Vårt unika recept med ekologiska eteriska oljor innehåller intetsägande annat cederträ och rosmarin som städare i alla tider för dess lugnande och stärkande funktioner.

Hur du använder meditationsoljan Serenity

För yoga:

Meditationsoljan rollas direkt på din hud inför ditt yogapass. Våra oljor är dryga. En strykning på handleder, tinningar och mellan ögonbryn (tredje ögat) räcker.

För meditation:

Rolla oljan i en cirkel i handflatan, kupa sedan händerna framför näsan och andas in… fem… djupa… andetag, börja meditera.

Övrig användning:

Du kan även använda meditationsoljan i andra stressfulla situationer när du behöver sinnesro och fokus. Applicera oljan direkt under din näsa, blunda och ta fem djupa andetag. Nu är du göra om!

Oljan kan hjälpa dig att flytta din energi till ett lugnt, fredligt och fokuserat meditativt tillstånd. Du skapar en inre skönhet och ett lugn som sprider sig till ditt yttre. Meditation kan göra underverk för din hälsa och välbefinnande .

Läs mer hur du enkelt kan meditera

Handla meditationsoljan här »

Lisa Hansson på Maitri rörelse mediterar, Ishotellet. Fotograf Ante Skaulu. Bildkollage Me Anima. Lisa Hansson på Maitri-rörelsen. Fotograf Ante Skaulu. Bildkollage Me Anima.